Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Feesten in stijl

Hoe wil jij jouw bedrijfsfeest vormgeven? Optredens van bekende artiesten? Een zesgangen walking dinner? Het team ervaren professionals van Green Village denkt graag met je mee. Met onze verschillende stijlen ruimtes, hebben we altijd een ruimte die past bij jouw bedrijfsfeest. Of je nu binnen of buiten wilt feesten. Ons team zorgt er met plezier voor dat jouw gasten niets tekortkomen.

Specificaties

Bedrijfsfeest tot 300 gasten
Full service locatie
Flexibel in te delen ruimtes
Sfeervolle tuin
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide drankenkaart
Diverse audiovisuele middelen
Geen sluitingstijd
Live muziek mogelijk
Gratis parkeren
Centraal gelegen

Bedrijfsfeest met borrelplank of luxe diner

Green Village is een feestlocatie waar het je aan niets hoeft te ontbreken. Onze chef-kok Robbert en zijn keukenteam zorgen graag voor een heerlijk menu waar jouw gasten blij van worden. Van borrelhapjes tot luxe walking dinner en van een koud tapbiertje tot aan een gin tonic. Of wat dacht je van een uitgebreid BBQ-menu, bereid op onze Green Egg barbecues? Alles kan.

Ook de aankleding en inrichting van de ruimtes passen we op jouw wensen aan. Zo kun jij doen wat er ├ęcht toe doet: genieten van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Ruimtes voor een bedrijfsfeest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw bedrijfsfeest? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op