Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Alles tot in de puntjes verzorgd

Ons professionele team van betrokken eventmanagers biedt optimale ondersteuning bij de organisatie van jouw congres. In het voortraject denken we met je mee om van jouw congres een succes te maken. Ook als erop de dag zelf last minute wijzigingen zijn, dan regelen we dit ter plekke.

Jouw gasten worden gedurende het hele congres in de watten gelegd. We serveren goede Nespresso koffie, verschillende zoete lekkernijen en een uitgebreide lunch. Onze chef-kok Robbert en zijn team verzorgen de culinaire invulling van jouw congres.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Congres Actuarieel Instituut

Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was super georganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor.

8 Ruimtes
9 Service
8 Parkeren

Congres Kinderopvang Totaal

Wat een geweldig event op een prachtige locatie! Eten en drinken is van topkwaliteit! Het personeel van Green Village is erg gastvrij en de verzorging is uitstekend. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

8 Ruimtes
8 Service
9 Parkerene

Congres VvE Metea B.V.

"Wij hebben een geslaagde dag gehad bij Green Village! Alles was prima geregeld. De contacten met betrekking tot de organisatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de contacten op de dag van het congres waren allemaal even prettig. Wij zullen Green Village zeker aanbevelen."

Specificaties

Capaciteit tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over invulling
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin

Congres op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Of je nu in een theateropstelling of cabaretopstelling wilt zitten. De subsessies in onze tuin plaats wilt laten vinden of in de unieke Orangerie: wij regelen het. Bovendien zijn al onze ruimtes voorzien van de nieuwste apparatuur en faciliteiten.

Een optimale bereikbaarheid van de congreslocatie staat bij het organiseren van een congres vaak hoog op het lijstje. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. Het gemak en de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Ruimtes voor een congres

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw congres? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op