Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgd congrestival

Wil jij jouw gasten echt onderdompelen in een volledige experience? Organiseer dan een congrestival waarin je jouw gasten meer biedt dan alleen een goed programma. Bij een congrestival draait alles om beleven. Van de uitstraling van de ruimtes tot aan de culinaire invulling en hoe dit eruit ziet. Bij Green Village toveren wij jouw congres om in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, hippe hapjes en sapjes en bijzondere subsessieruimtes.

We hebben elf verschillende ruimtes. Van bruine kroeg tot aan een glazen orangerie. Al onze ruimtes zijn met zorg ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Congres Actuarieel Instituut

Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was super georganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor.

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Cosmo

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

10 Ruimtes
10 Contact & service
10 Parkeren

Productpresentatie Outdo

"We hebben ons boek gepresenteerd in de Orangerie van Green Village en het was geweldig: we hebben ontzettend veel complimenten gehad over de locatie, de gastvrijheid en de hele ervaring was top!"

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

Specificaties

Congrestival tot 250 gasten
Feestavond tot 500 gasten
Flexibel in te delen ruimtes
Gratis wifi-verbinding
Sfeervolle tuin in festival stijl
Eigen keukenteam
Inhouse catering & foodtrucks
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen locatie
Gratis parkeren
Full service locatie
Live muziek mogelijk

Congrestival op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Geheel in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, een subsessieruimte met zitzakken of een key note in de glazen orangerie. We horen graag wat de wensen zijn en bespreken de mogelijkheden voor een congres in festivalsfeer.

Een optimale bereikbaarheid van de locaties is belangrijk voor de gasten. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij de A2, A12 en A27. Gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Ook het OV stopt om de hoek. Met de sneltram ben je binnen 19 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Bij Green Village heb je het gemak van de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij het congrestival? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op