Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgd congrestival

Wil jij jouw gasten echt onderdompelen in een volledige experience? Organiseer dan een congrestival waarin je jouw gasten meer biedt dan alleen een goed programma. Bij een congrestival draait alles om beleven. Van de uitstraling van de ruimtes tot aan de culinaire invulling en hoe dit eruit ziet. Bij Green Village toveren wij jouw congres om in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, hippe hapjes en sapjes en bijzondere subsessieruimtes.

We hebben elf verschillende ruimtes. Van bruine kroeg tot aan een glazen Orangerie. Al onze ruimtes zijn met zorg ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst Career & Kids

"Fantastische locatie zowel binnen als in de heerlijke tuin, heerlijke lunch en hier hebben ze echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen workshops, personeelsbijeenkomsten etc."

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Congres DentMerk Benelux B.V.

"Op 9 oktober 2019 hebben wij bij Green Village een event georganiseerd voor onze klanten en prospects. Een prachtige lichte locatie waar alles tot in detail prachtig is ingericht. Het contact met Green Village vooraf en tijdens ons event was heel plezierig. Alles liep op rolletjes en de culinaire invulling was heel erg goed. Mede dankzij deze locatie, het personeel en de catering is ons event super verlopen!"

10 Ruimtes
10 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Productpresentatie Westcon en Avaya

"Wij waren al eerder bij Green Village geweest, maar waren gisteren voor het eerst in het nieuw aangebouwde gedeelte en zijn zeer aangenaam verrast. Boven verwachting goed, mooi en gastvrij! Een perfecte plek voor een seminar of ander zakelijk event."

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst NEVI

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en tuinen."

8 Culinair
10 Ruimtes
9 Service

Seminar Euroforum/SBO

"Uitstekend verzorgde seminar, van voldoende frisse lucht tot broodjes kroket hielden onze deelnemers bij de les. Bedankt!"

Specificaties

Congrestival tot 250 gasten
Feestavond tot 500 gasten
Flexibel in te delen ruimtes
Gratis wifi-verbinding
Sfeervolle tuin in festival stijl
Eigen keukenteam
Inhouse catering & foodtrucks
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen locatie
Gratis parkeren
Full service locatie
Live muziek mogelijk

Congrestival op een centraal gelegen locatie

We richten onze locatie graag in zoals jij dat wilt. Geheel in festivalsfeer met foodtrucks in de tuin, een subsessieruimte met zitzakken of een key note in de glazen Orangerie. We horen graag wat de wensen zijn en bespreken de mogelijkheden voor een congres in festivalsfeer.

Een optimale bereikbaarheid van de locaties is belangrijk voor de gasten. Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij de A2, A12 en A27. Gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Ook het OV stopt om de hoek. Met de sneltram ben je binnen 19 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Bij Green Village heb je het gemak van de bereikbaarheid van de Randstad in een rustige, landelijke omgeving.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij het congrestival? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op