Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

We zorgen graag dat je bijeenkomst slaagt

Bij Green Village zorgen we er graag voor dat jij jouw doelstellingen van het corporate event behaalt en stemmen we de inrichting en invulling hierop af. De locatie waar je event plaatsvindt is namelijk één van de belangrijkste succesfactoren van je evenement. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt, zowel voor, tijdens als na je corporate event.

Specificaties

Capaciteit tot 300 gasten
Ervaren team eventprofessionals
Meedenken over de invulling
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin

Corporate event in een landelijke omgeving

Bij Green Village zorgen we voor dat beetje extra. Zo beschikken onze ruimtes over de nieuwste faciliteiten, denken we met plezier overal in mee en staat het kopje koffie al klaar bij binnenkomst. Tijdens de plenaire sessie kunnen we tot 250 gasten verwelkomen in onze grootste zaal en tijdens de pauzemomenten zorgen onze eventtoppers voor de food & beverages. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op onze chef-kok en zijn team.

Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast diverse snelwegen en het OV. Daarnaast parkeren je gasten gewoon gratis op eigen terrein. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstad biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

 

Ruimtes voor een corporate event

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw corporate event? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op