Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Sfeervolle eindejaarsbijeenkomst

Bij Green Village denken we graag met je mee om een originele eindejaarsbijeenkomst te organiseren. Van kerstborrel tot kerstdiner, wij zorgen ervoor dat alle ruimtes zijn omgetoverd tot een winter wonderland. Wat dacht je van duizenden kerstlampjes, versierde kerstbomen en kraampjes waar je warme chocolademelk met rum kunt krijgen?

Onder het motto ‘gezelligheid kent geen tijd’ kun je tot in de late uurtjes genieten van een onbezorgde bijeenkomst. Onze ervaren eventprofessionals en hun team nemen jou de organisatie uit handen zodat ook jij kunt genieten van de eindejaarsbijeenkomst.

Specificaties

Feest tot wel 500 gasten
Dineren tot wel 200 gasten
Full service locatie
Uitgebreide drankenkaart
Geen sluitingstijd
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Live muziek mogelijk

Food & drinks

Lekker eten en drinken dragen bij aan de goede sfeer van een kerstborrel of diner. Van bittergarnituur tot een 4-gangen diner en van een koud biertje tot gin-tonics. Chef-kok Robbert en zijn team bereiden met liefde alle food & drinks voor jouw gasten.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de eindejaarsbijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op