Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Compleet verzorgde kerstborrel

Green Village is een full service evenementenlocatie. Wat dat precies betekent? Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de kerstborrel. Van de ruimte gereed maken tot de gehele culinaire invulling. En van het draaiboek tot aan het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde kerstborrel.

De kerstborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen Orangerie het best.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Cosmo

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

8 Ruimtes
9 Service
8 Culinair

Bedrijfsfeest We Are Quick B.V.

"Accountmanager Maxime heeft duidelijk en gedetailleerd gecommuniceerd. Het werk voor onze kerstborrel werd uit onze handen genomen. Zo voelde het voor ons ook als een écht bedrijfsfeest. Hartelijk dank!"

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

Specificaties

Borrel tot wel 500 gasten
13 verschillende ruimtes
Uitgebreide drankenkaart
Verschillende arrangementen
Gastvrij team
Full service locatie
Geen sluitingstijd
Live muziek mogelijk
Rolstoeltoegankelijk
Laadpalen
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Lekker eten en drinken

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben namelijk altijd genoeg eten en drinken voor de gasten. Van tevoren neemt chef-kok Robbert graag de tijd voor je om de culinaire invulling met jou af te stemmen. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉

Ruimtes

Meer informatie?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de kerstborrel? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op