Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgd kerstdiner

Of je nu met het managementteam komt dineren of met 250 collega’s, ons gastvrije team staat voor jullie klaar. Wij zijn een full service locatie en nemen graag zoveel mogelijk werk uit handen. Zo kun jij als organisator ook genieten van een volledig verzorgd kerstdiner.

Het menu wordt natuurlijk afgestemd op het gezelschap en jullie wensen. Laat dat maar aan chef-kok Robbert en zijn team over. We hebben verschillende arrangementen, maar kunnen ook een menu op maat samenstellen. Alles natuurlijk wel met producten van het seizoen en in kerstsfeer.

Specificaties

Kerstdiner tot wel 250 gasten
13 verschillende ruimtes
Eigen keukenteam
Full service locatie
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Green Village in kerstsfeer

Ieder jaar dompelen wij Green Village volledig onder in de kerstsfeer. Overal staan grote kerstbomen en onze tuin is versierd met duizenden lampjes. We doen veel voor de juiste sfeer! Green Village beschikt verder over dertien verschillende ruimtes met allemaal hun eigen look & feel. Er is dus altijd een ruimte die past bij jouw gezelschap en wensen. Zo kun je dineren bij de open haard in het Koetshuis of in onze volledig glazen Orangerie met uitzicht op de verlichte tuin.

Ruimtes

Meer informatie?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij het kerstdiner? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op