Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Succesvolle kick-off bijeenkomst

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes en een grote tuin om jouw kick-off bijeenkomst te faciliteren. Van bruine kroeg als het net even ander mag tot aan een volledig glazen orangerie voor het ultieme buitengevoel. De ruimtes zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals klimaatbeheersing en diverse audiovisuele middelen. Naast de ruimtes en de faciliteiten, staat ons team met plezier voor jou en je gasten klaar om de kick-off bijeenkomst tot een succes te maken.

Green Village is een centraal gelegen, full service locatie. Dat betekent dat wij je als organisator kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, maar ook werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onder andere de branding, het draaiboek en de culinaire invulling. Zo kun jij je focussen op de inhoud!

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeergelegenheid

Vergadering Proact Netherlands BV

"Wij blijven terug komen bij Green Village voor de prachtige locatie, de centrale ligging en het behulpzame personeel. Tijdens de presentatie bleek dat wij eerder pauze zouden hebben en via een WhatsApp berichtje was dit binnen 5 minuten geregeld. Ook het terras en de lunch faciliteiten vallen elke keer goed in de smaak."

10 Ruimtes
10 Service
10 Parkeergelegenheid

Productpresentatie Blèzi Cosmetics

"Green Village is een prachtige locatie met fijn personeel dat voor je klaar staat en graag met je meedenkt."

9 Ruimtes
9 Service
8 Bereikbaarheid

Congres Business School

"Super geregeld en erg fijn personeel om mee samen te werken. Het was snel schakelen voorafgaand aan het evenement en tijdens. Mijn complimenten."

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst ANWB

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

Specificaties

Capaciteit tot 250 gasten
Flexibel in te delen ruimtes
Full service locatie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin
Gratis wifi

Centraal gelegen kick-off locatie

Green Village biedt de ruimte voor kick-off bijeenkomsten tot 250 gasten in theateropstelling. Is er sprake van een bijeenkomst met verschillende subsessies? Dan is dat bij ons ook geen probleem. Naast een grote plenaire ruimte hebben we verschillende, kleinere ruimtes met allemaal hun eigen sfeer en stijl. De kick-off meeting kun je natuurlijk op geen betere manier afsluiten dan met een borrel, diner of feest. Dit kan tot wel 500 gasten en wordt volledig verzorgd door ons keukenteam.

Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast de A2, A12 en A27. De gasten kunnen voor de deur gratis parkeren. Daarnaast is Green Village makkelijk met het OV te bereiken. Zo stopt de tram op 200 meter afstand en ben je vanaf Utrecht Centraal in 19 minuten op onze locatie. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstand biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw kick-off bijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op