Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Succesvolle kick-off bijeenkomst

Green Village beschikt over elf verschillende ruimtes en een grote tuin om jouw kick-off bijeenkomst te faciliteren. Van bruine kroeg als het net even ander mag tot aan een volledig glazen orangerie voor het ultieme buitengevoel. De ruimtes zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, zoals klimaatbeheersing en diverse audiovisuele middelen. Naast de ruimtes en de faciliteiten, staat ons team met plezier voor jou en je gasten klaar om de kick-off bijeenkomst tot een succes te maken.

Green Village is een centraal gelegen, full service locatie. Dat betekent dat wij je als organisator kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, maar ook werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onder andere de branding, het draaiboek en de culinaire invulling. Zo kun jij je focussen op de inhoud!

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Congres Actuarieel Instituut

Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was super georganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor.

8 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Productpresentatie Nationale-Nederlanden

"Perfecte locatie voor relatie-evenementen en andere vergaderarrangementen. Mooie entourage en goede service. Ligt perfect aan de snelweg! Zeer tevreden en komen hier zeker terug."

10 Service
10 Parkeren
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Terberg Business Lease Group

"Green Village ontzorgt in de breedste zin des woords. Ze hebben een hoog serviceniveau. Wij zijn daar altijd graag te gast."

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

9 Service
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Yacht

"Het is een superlocatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en top services. Wij komen zeker graag weer!"

9 Culinair
9 Service
9 Bereikbaarheid

Vergadering Zorg van de Zaak

"Prima plek voor grote groepen en toch een persoonlijke benadering."

Specificaties

Capaciteit tot 250 gasten
Flexibel in te delen ruimtes
Full service locatie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Uitgebreide drankenkaart
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin
Gratis wifi

Centraal gelegen kick-off locatie

Green Village biedt de ruimte voor kick-off bijeenkomsten tot 250 gasten in theateropstelling. Is er sprake van een bijeenkomst met verschillende subsessies? Dan is dat bij ons ook geen probleem. Naast een grote plenaire ruimte hebben we verschillende, kleinere ruimtes met allemaal hun eigen sfeer en stijl. De kick-off meeting kun je natuurlijk op geen betere manier afsluiten dan met een borrel, diner of feest. Dit kan tot wel 500 gasten en wordt volledig verzorgd door ons keukenteam.

Onze locatie is centraal gelegen in het hart van Nederland en ligt naast de A2, A12 en A27. De gasten kunnen voor de deur gratis parkeren. Daarnaast is Green Village makkelijk met het OV te bereiken. Zo stopt de tram op 200 meter afstand en ben je vanaf Utrecht Centraal in 19 minuten op onze locatie. Bij Green Village profiteer je dus van alle gemakken die de ligging in de Randstand biedt, maar kun je tegelijkertijd genieten van een landelijke omgeving. Bij mooi weer kunnen je gasten bijvoorbeeld lekker in de zon zitten op één van de vele terrassen en kun je rondwandelen in de tuin.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw kick-off bijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op