Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

70 m2 oppervlakte
60 gasten theateropstelling
Tot 80 feestgasten
Diverse audiovisuele middelen
Gratis wifi-verbinding
Klimaatcontrole
Eigen keukenteam
Full service locatie
Nespresso koffie
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Aangrenzend terras

Volledig verzorgde zakelijke bijeenkomst

Koetshuis 2 leent zich goed voor een zakelijke bijeenkomst met een informeel tintje. Wat de bijeenkomst ook mag zijn, wij verzorgen het tot in de puntjes. Zo denken we graag met je mee over de culinaire invulling en staat ons team op de dag van de bijeenkomst voor je klaar. Regel jij de gasten? Dan regelen wij de rest.

Koetshuis 2 bestaat uit een ruime zaal van 70 m2 oppervlakte en is voorzien van diverse audiovisuele middelen. Daarnaast beschikt het Koetshuis over een eigen terras. Wil je na de bijeenkomst genieten van een ontspannen borrel? Geen probleem! Koetshuis 2 is goed te combineren met de aangrenzende authentieke bruine kroeg.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Ruimtes
10 Contact & service
10 Parkeren

Productpresentatie Outdo

"We hebben ons boek gepresenteerd in de Orangerie van Green Village en het was geweldig: we hebben ontzettend veel complimenten gehad over de locatie, de gastvrijheid en de hele ervaring was top!"

8 Ruimtes
9 Service
8 Culinair

Bedrijfsfeest We Are Quick B.V.

"Accountmanager Maxime heeft duidelijk en gedetailleerd gecommuniceerd. Het werk voor onze kerstborrel werd uit onze handen genomen. Zo voelde het voor ons ook als een écht bedrijfsfeest. Hartelijk dank!"

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Vergadering Gartner

"Wij hebben op 8 april met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village. We hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Congres Actuarieel Instituut

Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was super georganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor.

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."