Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Compleet verzorgde nieuwjaarsborrel

Green Village is een full service evenementenlocatie. Wat dat precies betekent? Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen bij de organisatie van de kerstborrel. Van de ruimte gereed maken tot de gehele culinaire invulling. En van het draaiboek tot aan het uitdelen van het kerstpakket. Zo kun jij als organisator ook genieten van een compleet verzorgde nieuwjaarsborrel.

De nieuwjaarsborrel kan bij ons plaats vinden in één van onze dertien ruimtes. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote, modern ingerichte feestzaal voor grotere groepen, maar hebben we ook een bruine kroeg waar je tot 40 gasten kunt borrelen. Wil je liever uitzicht op de met duizenden lampjes versierde tuin? Dan past de volledig glazen Orangerie het best.

Specificaties

Nieuwjaarsborrel tot 500 gasten
13 verschillende ruimtes
Uitgebreide drankenkaart
Verschillende arrangementen
Gastvrij team
Full service locatie
Geen sluitingstijd
Rolstoeltoegankelijk
Elektrische laadpalen
Gratis parkeren
Centraal gelegen
Live muziek mogelijk

Lekker eten en drinken

Als organisator hoef je je bij Green Village geen zorgen te maken over de inkopen. Wij hebben namelijk altijd genoeg eten en drinken voor de gasten. Van tevoren neemt chef-kok Robbert graag de tijd voor je om de culinaire invulling met jou af te stemmen. Zo komen jouw gasten niets te kort. En het leukste aan dit alles is natuurlijk ook dat jij achteraf niet blijft zitten met de rommel! Dat ruimen wij allemaal voor je op. 😉

Ruimtes

Meer informatie?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de kerstborrel? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op