Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

120 m2 oppervlakte
Tot 150 gasten ontvangst
Tot 80 gasten dineropstelling
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Multifunctionele ontvangstruimte

Bij Green Village hechten wij veel waarde aan het welkom laten voelen van alle gasten, want dat draagt bij aan het succes van de bijeenkomst. Om dit te bewerkstelligen, blijven wij onze dienstverlening en onze ruimtes steeds verbeteren en vernieuwen. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 Green Village een volledige make-over gegeven waardoor we niet alleen onze ruimtes hebben verdubbeld in capaciteit, maar deze ook hebben voorzien van nieuwe faciliteiten.

In Green Village 2 staat ons team altijd voor de gasten klaar met bijvoorbeeld een kop Nespresso koffie of een ander drankje. Dit stemmen we van tevoren geheel af op de bijeenkomst en het doel ervan. Naast het ontvangen van de gasten voor bijvoorbeeld een congres, is deze ruimte uitermate geschikt voor een lunch, diner of borrel. Zelfs je plenaire sessie kunnen we hier hosten.

Deze ruimte ligt tussen de unieke Orangerie, de combinatiezaal Green Village 3 & 4 en Green Village 1 in en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de pauzemomenten.