Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 80 gasten
Nespresso koffie
Eigen keukenteam
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Gratis wifi-verbinding
Diverse arrangementen

Een persoonlijk welkom in de ontvangstruimte

De eerste indruk van jouw congres, seminar of training krijgen je gasten op het moment dat ze de locatie binnenstappen. Bij Green Village snappen we dat als geen ander en daarom blijven we continu onze eerste indruk nóg beter maken. Zo hebben wij in het voorjaar van 2018 onder andere alle ontvangstruimtes verdubbeld in capaciteit en volledig vernieuwt. We hechten er veel waarde aan dat jouw gasten zich direct welkom voelen. Ons team doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen.

Je gasten worden ontvangen met een kopje Nespresso koffie of Fuze thee. We plaatsen een uitgebreid assortiment zoete lekkernijen op tafel of serveren andere gerechten uit. Zo kunnen jouw gasten vol energie de bijeenkomst tegemoet.

Green Village 1 is naast ontvangstruimte voor een bijeenkomst in de aangrenzende combinatiezaal Green Village 3 & 4, ook uitermate geschikt voor een borrel, pauzemoment of walking dinner.