Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

160 m2 oppervlakte
145 gasten theateropstelling
Tot 200 feestgasten
Tot 140 dinergasten
Mooi weer garantie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Sfeervolle tuin

De Orangerie: een locatie met een wow-effect

De Orangerie leent zich voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Van een corporate event tot productpresentatie. Wat de bijeenkomst ook mag zijn, de Orangerie is een locatie met een wow-effect. Dankzij de glazen wanden en het glazen dak heb je een 360 graden view op de mooie tuin en de Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Verder is de Orangerie voorzien van de nieuwste technologieën op audiovisueel gebied.

Alvast even rondkijken in de Orangerie?

De 160 m2 oppervlakte van de Orangerie is zeer geschikt voor plenaire sessies tot 145 gasten. Wil je liever een borrel, zakelijk diner of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan tot wel 200 gasten. Het team van Green Village denkt voorafgaand aan de bijeenkomst met je mee. Dat kan over de ideale opstelling, inrichting en culinaire invulling. Allemaal om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Service
10 Ruimtes

Personeelsbijeenkomst Conclusion

"De bijeenkomst verliep uiterst soepel. Een gastvrije locatie die kwaliteit en gastvrijheid op 1 heeft staan. Een evenement uit het boekje. De zalen ook heel prettig qua akoestiek en er was voldoende parkeergelegenheid."

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

8 Culinair
9 Service
8 Ruimtes

Congres Actuarieel Instituut

Wij hebben een erg leuke en goed verzorgde bijeenkomst gehad bij Green Village. De gehele dag was super georganiseerd en de medewerkers stonden constant voor ons klaar om te assisteren. Wij en alle deelnemers voelden ons erg welkom, heel veel dank hiervoor.

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Cosmo

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

8 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Productpresentatie Nationale-Nederlanden

"Perfecte locatie voor relatie-evenementen en andere vergaderarrangementen. Mooie entourage en goede service. Ligt perfect aan de snelweg! Zeer tevreden en komen hier zeker terug."