Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Specificaties

Plenaire sessie tot 250 gasten
Feest tot 300 gasten
Diner tot 190 gasten
11 verschillende ruimtes
Full service locatie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Sfeervolle tuin
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Centraal gelegen, midden in het groen

Ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Green Village ligt midden in het groen, maar toch dichtbij de diverse snelwegen en het OV. Zo kunnen jouw gasten genieten van een rustige, landelijke omgeving en blijft de reistijd beperkt.

Green Village is centraal gelegen te midden van de A2, A12 en A27. Ook met het OV is Green Village gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, is het nog maar een korte wandeling van 3 minuten naar Green Village.

Food & Beverages

De mooiste producten zijn besteld en de messen zijn geslepen. Het keukenteam van Green Village staat klaar om voor jouw bijeenkomst en gasten de lekkerste gerechten te bereiden. Onder leiding van onze chef-kok Robbert van Dijk kookt ons team gerechten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen, het gezelschap en het seizoen. Waarom? Omdat wij goed en lekker eten erg belangrijk vinden.

Lees meer over het culinaire aanbod

Werken bij Green Village

Bij Green Village doen we het graag net even anders. Dat zie je terug in onze ruimtes, dienstverlening en culinaire invulling, maar ook in ons team. Denk jij dat je hierbij past? Check dan de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Naar de vacatures

Nieuws