Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde personeelsbijeenkomst

Green Village heeft elf verschillende soorten ruimten waar een personeelsbijeenkomst plaats kan vinden. Van bruine kroeg tot aan een volledig glazen Orangerie. Er is altijd een ruimte die aansluit op jouw wensen en de groepsgrootte. De ruimtes zijn standaard van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Een goede bijeenkomst organiseer je echter niet alleen. Het team van Green Village neemt daarom zoveel mogelijk werk uit handen. Van branding op locatie tot de culinaire invulling. We zijn een full service locatie met al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Ruimtes
10 Culinair
10 Service

Personeelsbijeenkomst Career & Kids

"Fantastische locatie zowel binnen als in de heerlijke tuin, heerlijke lunch en hier hebben ze echt begrepen wat hospitality is. Een aanrader voor trainingen workshops, personeelsbijeenkomsten etc."

10 Service
10 Parkeergelegenheid
10 Ruimtes

Personeelsbijeenkomst Van As Advocaten

"Green Village is de perfecte locatie om een succesvol evenement te organiseren. Een prachtige multi-functionele locatie in het midden van het land, goed bereikbaar, meer dan genoeg parkeergelegenheid en fantastische medewerkers die alles voor je doen wat nodig is om van je evenement een groot succes te maken. Wij komen snel weer terug!"

9 Service
8 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst ANWB

"Ontzorgen staat hoog in het vaandel bij The Green Village. Van voortraject tot uitvoering, alles is tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien! Catering is top! We komen terug :-)"

9 Ruimtes
10 Service
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst NEVI

"De middag/avond was voor ons zeer compleet door de combinatie van een prachtige locatie, zeer competent en vriendelijk personeel en heerlijke hapjes en BBQ. Ook al was het weer slecht, in de orangerie waan je je gewoon buiten mede door de mooie ligging en mooie ligging en tuinen."

9 Service
9 Culinair
8 Ruimtes

Personeelsbijeenkomst Conclusion Xforce

"We hebben een goed verzorgde personeelsbijeenkomst gehad van Conclusion Xforce. De BBQ op het terras is fantastisch, vooral als de zon schijnt. Voor herhaling vatbaar."

9 Bereikbaarheid
9 Ruimtes
9 Culinair

Personeelsbijeenkomst Trend People

"Goed bereikbare, nette locatie waar je kunt genieten van heerlijk eten. Attent personeel dat meedenkt en ontzorgt."

Specificaties

Bijeenkomsten tot 250 gasten
Personeelsfeest tot 500 gasten
Gratis wifi-verbinding
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Verschillende arrangementen
Full service locatie
Eigen keukenteam
Nespresso koffie

Feestelijke personeelsbijeenkomst

Wil je de personeelsbijeenkomst afsluiten met een borrel of een personeelsfeest? Geen probleem! Al onze ruimtes zijn flexibel in te delen en zo kun je bij ons terecht voor een feest tot wel 500 gasten.

Daarnaast staat ons keukenteam de gehele dag voor jullie klaar zodat het de gasten aan niets ontbreekt. Van borrelhapjes tot barbecue en van 4-gangen diner tot aan een cake shake.

Ruimtes voor een personeelsbijeenkomst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de personeelsbijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op