Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde personeelsbijeenkomst

Green Village heeft elf verschillende soorten ruimten waar een personeelsbijeenkomst plaats kan vinden. Van bruine kroeg tot aan een volledig glazen Orangerie. Er is altijd een ruimte die aansluit op jouw wensen en de groepsgrootte. De ruimtes zijn standaard van alle gemakken voorzien, zoals de nodige audiovisuele middelen, klimaatcontrole en snelle wifi.

Een goede bijeenkomst organiseer je echter niet alleen. Het team van Green Village neemt daarom zoveel mogelijk werk uit handen. Van branding op locatie tot de culinaire invulling. We zijn een full service locatie met al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Service
10 Ruimtes

Personeelsbijeenkomst Conclusion

"De bijeenkomst verliep uiterst soepel. Een gastvrije locatie die kwaliteit en gastvrijheid op 1 heeft staan. Een evenement uit het boekje. De zalen ook heel prettig qua akoestiek en er was voldoende parkeergelegenheid."

8 Ruimtes
8 Service
10 Culinair

Personeelsbijeenkomst Regieorgaan SIA

"Zeer mooie locatie zowel binnen als buiten. Uitstekend gastheerschap, culinair zeer gevarieerd aanbod. We voelde ons zeer welkom en op ons gemak."

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Cosmo

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

10 Service
10 Parkeren
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Terberg Business Lease Group

"Green Village ontzorgt in de breedste zin des woords. Ze hebben een hoog serviceniveau. Wij zijn daar altijd graag te gast."

9 Service
9 Ruimtes
9 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Yacht

"Het is een superlocatie, goede prijs-kwaliteit verhouding en top services. Wij komen zeker graag weer!"

Specificaties

Bijeenkomsten tot 250 gasten
Personeelsfeest tot 500 gasten
Gratis wifi-verbinding
Flexibel in te delen ruimtes
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Verschillende arrangementen
Full service locatie
Eigen keukenteam
Nespresso koffie

Feestelijke personeelsbijeenkomst

Wil je de personeelsbijeenkomst afsluiten met een borrel of een personeelsfeest? Geen probleem! Al onze ruimtes zijn flexibel in te delen en zo kun je bij ons terecht voor een feest tot wel 500 gasten.

Daarnaast staat ons keukenteam de gehele dag voor jullie klaar zodat het de gasten aan niets ontbreekt. Van borrelhapjes tot barbecue en van 4-gangen diner tot aan een cake shake.

Ruimtes voor een personeelsbijeenkomst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de personeelsbijeenkomst? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op