Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde training

In alle rust een training geven midden in het groen, alle audiovisuele middelen bij de hand en volledig verzorgd op het gebied van eten en drinken. Bij Green Village creëren wij de optimale omstandigheden zodat de deelnemers en de trainer de beste resultaten kunnen bereiken.

We willen ervoor zorgen dat de trainer en de deelnemers alleen bezig hoeven te zijn met de inhoud. De rest verzorgen wij. Van logistieke zaken tot aan de culinaire invulling. Alles is mogelijk.

Specificaties

Centraal gelegen
Gratis parkeren
Nespresso koffie
Diverse audiovisuele middelen
Full service locatie
Flexibel in te delen ruimtes
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam

Geen standaard trainingslocatie

Bij Green Village kun je het gehele jaar door het ‘buitengevoel’ ervaren. Zo kun je in de zomer een training geven in de tuin of op één van onze terrassen. Ook als het weer wat minder is, kun je alsnog een opleidingsdag verzorgen in de ‘buitenlucht’ in onze unieke Orangerie.

Dankzij de glazen wanden en het glazen dak van de Orangerie heb je een 360 graden view op de tuin en de mooie Nederlandse luchten. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we eveneens tal van andere ruimtes voor jouw training.

Trainingsruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de training? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op