Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Volledig verzorgde vergadering

We willen ervoor zorgen dat jij de beste resultaten neer kunt zetten tijdens de vergadering. Daarom nemen wij zoveel mogelijk uit handen. Wij hebben de nodige audiovisuele middelen in huis en denken graag met je mee over de verdere invulling van de bijeenkomst.

Ook zorgen wij er met plezier voor dat het jou en je gasten op culinair gebied niets tekort komt. Ons keukenteam heeft verschillende arrangementen samengesteld zodat jij volledig verzorgd kunt vergaderen. Van Nespresso koffie tot aan een driegangendiner. Of wil je liever de bijeenkomst afsluiten met een informele borrel in onze authentieke kroeg? Alles is mogelijk.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Culinair
10 Service
10 Bereikbaarheid

Vergadering Fast Forward

"De Winebar is een fijne ruimte, lekker klein en rustig. Ideaal voor kleine vergaderingen. De lunch was heerlijk en drank was vers en werd goed verzorgd. Na afloop geen probleem om iets langer te blijven. Al met al een topdag!"

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Vergadering Gartner

"Wij hebben op 8 april met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village. We hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"

9 Ruimtes
9 Service
9 Parkeren

Vergadering ActiZ

"Fijne locatie, professionele mensen, gastvrij en vriendelijk!"

9 Ruimtes
9 Culinair
9 Parkeren

Vergadering Athlon Car Lease International B.V.

"Perfecte meeting locatie met professioneel gastheer/vrouw-schap en bijzonder lekkere keuken."

9 Culinair
9 Service
9 Bereikbaarheid

Vergadering Zorg van de Zaak

"Prima plek voor grote groepen en toch een persoonlijke benadering."

Specificaties

Bijeenkomsten tot 250 gasten
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Sfeervolle tuin
Gratis wifi-verbinding
Audiovisuele middelen
Klimaatcontrole
Flexibel in te delen ruimtes
Vergaderarrangementen
Eigen keukenteam
Nespresso koffie
Full service locatie

Vergadering met het buitengevoel

Bij Green Village kun je het gehele jaar door het ‘buitengevoel’ ervaren. Zo kun je in de zomer vergaderen in de tuin of op één van onze terrassen. Ook als het weer wat minder is, kun je alsnog vergaderen in de ‘buitenlucht’ in onze unieke Orangerie.

Dankzij de glazen wanden en het glazen dak van de Orangerie heb je een 360 graden view op de mooie tuin. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Naast de Orangerie hebben we nog tal van andere ruimtes voor jouw vergadering.

Ruimtes voor een vergadering

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de vergadering? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op