Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

50 m2 oppervlakte
Tot 30 personen diner
Tot 40 feestgasten
Sfeervolle tuin
Klimaatcontrole
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide wijnkaart
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Full service locatie

Goed eten en drinken volgens jouw wensen

Wij houden van goed eten en drinken. Over de culinaire invulling van jouw zakelijke borrel of bijeenkomst denken we dan ook graag mee. Zo kunnen we gezamenlijk alles afstemmen op de wensen van jou en je gasten. De Wijnbar is verder flexibel in te delen in iedere gewenste opstelling, passend bij de bijeenkomst. Of je nu wilt vergaderen of wilt borrelen, het team van Green Village zet het voor je klaar. De ruimte beschikt bovendien over een eigen entree waardoor je heel gemakkelijk je eigen gasten kunt ontvangen.

Bij lekker weer kunnen jij en je gasten gebruik maken van de tuin en vele terrassen rondom de oude boerderij. Ons team staat de gehele dag voor je klaar. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen, is de gasten uit te nodigen. Dan regelen wij de rest!

Alvast even rondkijken in de Winebar?

Zakelijke borrel én vergaderen

Wil je de Winebar gebruiken voor jouw zakelijke borrel, maar wil je voorafgaand aan de borrel nog vergaderen in een andere ruimte? Dan kun je de Winebar goed combineren met andere ruimtes, zoals Green Village 6.

Onze opdrachtgevers
aan het woord

9 Culinair
10 Service
10 Bereikbaarheid

Vergadering Fast Forward

"De Winebar is een fijne ruimte, lekker klein en rustig. Ideaal voor kleine vergaderingen. De lunch was heerlijk en drank was vers en werd goed verzorgd. Na afloop geen probleem om iets langer te blijven. Al met al een topdag!"

9 Service
10 Ruimtes

Personeelsbijeenkomst Conclusion

"De bijeenkomst verliep uiterst soepel. Een gastvrije locatie die kwaliteit en gastvrijheid op 1 heeft staan. Een evenement uit het boekje. De zalen ook heel prettig qua akoestiek en er was voldoende parkeergelegenheid."

8 Ruimtes
9 Culinair
10 Service

Productpresentatie Nationale-Nederlanden

"Perfecte locatie voor relatie-evenementen en andere vergaderarrangementen. Mooie entourage en goede service. Ligt perfect aan de snelweg! Zeer tevreden en komen hier zeker terug."

10 Culinair
10 Parkeren
10 Service

Bedrijfsfeest EMC Nieuwegein

"Geweldig feest gehad in het koetshuis. Prachtige ruimte, de medewerkers waren ontzettend vriendelijk en de hapjes waren heerlijk."

8 Ruimtes
9 Service
8 Parkeren

Congres Kinderopvang Totaal

Wat een geweldig event op een prachtige locatie! Eten en drinken is van topkwaliteit! Het personeel van Green Village is erg gastvrij en de verzorging is uitstekend. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

10 Service
10 Parkeren
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Terberg Business Lease Group

"Green Village ontzorgt in de breedste zin des woords. Ze hebben een hoog serviceniveau. Wij zijn daar altijd graag te gast."

9 Ruimtes
9 Culinair
10 Bereikbaarheid

Vergadering Gartner

"Wij hebben op 8 april met 7 personen een vergadering gehad bij Green Village. We hebben genoten van de heerlijke vergaderruimte. Lekker licht, ruim opgezet met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Na de vergadering hebben we een borrel aan de bar gehad waarna we aan tafel zijn gegaan voor een heerlijk diner. De service was top :) Bedankt en tot een volgende keer!"