Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

50 m2 oppervlakte
Tot 30 personen diner
Tot 40 feestgasten
Sfeervolle tuin
Klimaatcontrole
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide wijnkaart
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein
Full service locatie

Goed eten en drinken volgens jouw wensen

Wij houden van goed eten en drinken. Over de culinaire invulling van jouw zakelijke borrel of bijeenkomst denken we dan ook graag mee. Zo kunnen we gezamenlijk alles afstemmen op de wensen van jou en je gasten. De Wijnbar is verder flexibel in te delen in iedere gewenste opstelling, passend bij de bijeenkomst. Of je nu wilt vergaderen of wilt borrelen, het team van Green Village zet het voor je klaar. De ruimte beschikt bovendien over een eigen entree waardoor je heel gemakkelijk je eigen gasten kunt ontvangen.

Bij lekker weer kunnen jij en je gasten gebruik maken van de tuin en vele terrassen rondom de oude boerderij. Ons team staat de gehele dag voor je klaar. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen, is de gasten uit te nodigen. Dan regelen wij de rest!

Zakelijke borrel én vergaderen

Wil je de Winebar gebruiken voor jouw zakelijke borrel, maar wil je voorafgaand aan de borrel nog vergaderen in een andere ruimte? Dan kun je de Winebar goed combineren met andere ruimtes, zoals Green Village 6.