Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Proef de smaak van gastvrijheid

De gerechten die je geserveerd krijgt kunnen nog zo lekker zijn, maar de ruimte en de setting waarin je dineert zijn minstens zo belangrijk voor de beleving. In welke stijl wil jij dineren? Informeel in de stijlvolle Winebar, middenin het groen in de Orangerie of intiem in het authentieke Koetshuis?

Welke ruimte je ook kiest voor het diner, onze gastvrije toppers zorgen er voor dat alles uitstekend verzorgd is en jouw gasten met een lach naar huis gaan.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Culinair
10 Parkeren
10 Service

Bedrijfsfeest EMC Nieuwegein

"Geweldig feest gehad in het koetshuis. Prachtige ruimte, de medewerkers waren ontzettend vriendelijk en de hapjes waren heerlijk."

8 Ruimtes
9 Service
8 Parkeren

Congres Kinderopvang Totaal

Wat een geweldig event op een prachtige locatie! Eten en drinken is van topkwaliteit! Het personeel van Green Village is erg gastvrij en de verzorging is uitstekend. Wij kijken terug op een geslaagde dag.

10 Service
10 Culinair
10 Bereikbaarheid

Personeelsbijeenkomst Cosmo

"Wij hebben onze kerstborrel gehouden bij Green Village. Er wordt vanuit het bedrijf volop meegedacht met de invulling van de avond, zonder opdringerig te zijn. Het eten was fantastisch, het personeel was top en de entourage is prachtig. Kortom een aanrader als je, net als wij, iets op zakelijk gebied wilt verzorgen."

Specificaties

Walking dinner tot 250 gasten
Sit down dinner tot 200 gasten
Eigen keukenteam
Allergieën & dieetwensen
Uitgebreide drankenkaart
Nespresso koffie
Audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Flexibel in te delen ruimtes
Boerderijhond

Zakelijk dineren in stijl

Lekker eten, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dit zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagd zakelijk diner. Deze drie ingrediënten staan bij Green Village standaard op de kaart. Ons eigen keukenteam, onder leiding van chef-kok Robbert, schotelt je graag de lekkerste gerechten voor.

Green Village is nabij Utrecht gelegen, precies tussen de A2, A12 en A27. Ook ben je met de tram binnen een kwartier minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je het terrein van Green Village opkomt, vergeet je echter de drukte van de Randstad en stap je in een groene oase. Het is de ideale, centraal gelegen plek waar je in alle rust kunt genieten van een zakelijk diner.

Ruimtes voor een zakelijk diner

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw diner? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op