Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Ongedwongen, smakelijk en gezellig

Lekkere barbecuegerechten, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dat zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke barbecue. De drie ingrediënten die bij ons standaard op de kaart staan. Geniet van de lekkerste gerechten op onze buitenterrassen of in onze volledig glazen Orangerie. Proost met je relaties met een lekker drankje terwijl onze keukenbrigade op de Green Egg en Weber barbecues de gerechten bereidt.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

10 Culinair
10 Parkeren
10 Service

Bedrijfsfeest EMC Nieuwegein

"Geweldig feest gehad in het koetshuis. Prachtige ruimte, de medewerkers waren ontzettend vriendelijk en de hapjes waren heerlijk."

Specificaties

Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Barbecue tot wel 300 gasten
Uitgebreide drankenkaart
Full service locatie
Diverse audiovisuele middelen
Ervaren team eventprofessionals
Live muziek mogelijk
Boerderijdieren inbegrepen
Sfeervolle tuin
Gratis parkeren
Centraal gelegen

Barbecue organiseren in de Randstad

Wij gaan graag in gesprek over de juiste invulling en setting voor jouw zakelijke barbecue. Een ding is zeker: wanneer je een barbecue wil organiseren, ben je bij Green Village aan het juiste adres. We doen er alles aan om jouw gasten met een brede lach naar huis te laten gaan.

Green Village is gelegen in het hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Ook het OV stopt om de hoek. Bovendien parkeer je bij ons gewoon voor de deur, helemaal gratis. De voordelen van de Randstad met het rustieke en sfeervolle gevoel van een landelijke omgeving.

Ruimtes die passen bij een barbecue

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Barbecueën doen we natuurlijk het liefst buiten in de tuin. We kunnen de bijeenkomst echter ook combineren met een van deze ruimtes. Handig voor als het weer even tegenzit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op