Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw business bijeenkomst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

In welke ruimte borrel jij?

De cocktails en de borrelhapjes kunnen nog zo lekker zijn, de ruimte waarin je borrelt is minstens zo belangrijk voor de ultieme beleving. Green Village heeft een grote diversiteit aan type ruimtes. Zo hebben we altijd een ruimte die past bij jouw borrel. Of je nu wilt borrelen in de authentieke bruine kroeg, de stijlvolle Winebar, de glazen Orangerie of in de tuin: het kan allemaal.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Ruimtes
9 Service
8 Culinair

Bedrijfsfeest We Are Quick B.V.

"Accountmanager Maxime heeft duidelijk en gedetailleerd gecommuniceerd. Het werk voor onze kerstborrel werd uit onze handen genomen. Zo voelde het voor ons ook als een écht bedrijfsfeest. Hartelijk dank!"

8 Service
9 Culinair
9 Bereikbaarheid

Bedrijfsfeest Qmusic

"Wij hebben met Qmusic genoten van ons bedrijfsfeest bij Green Village. Fantastische locatie, vriendelijk personeel dat meedenkt en goed meehelpt. Het is goed te bereiken. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen."

10 Culinair
10 Parkeren
10 Service

Bedrijfsfeest EMC Nieuwegein

"Geweldig feest gehad in het koetshuis. Prachtige ruimte, de medewerkers waren ontzettend vriendelijk en de hapjes waren heerlijk."

Specificaties

Borrelen tot 250 gasten
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Diverse audiovisuele middelen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Geen sluitingstijd
Live muziek mogelijk
Sfeervolle tuin
Boerderijhond inbegrepen

Compleet verzorgde borrel

Lekkere hapjes en drankjes, een goede sfeer en optimale gastvrijheid. Dit zijn wat ons betreft de drie hoofdingrediënten voor een geslaagde zakelijke borrel. Chef-kok Robbert en zijn keukenbrigade zorgen met liefde voor de culinaire invulling en ons gastvrije team zorgt er met plezier voor dat de glazen gevuld blijven.

Van charcuterie tot bittergarnituur en van een koud biertje tot gin-tonics. Samen zorgen we ervoor dat jouw collega’s of zakelijke relaties met een grote lach naar huis gaan. En dan niet omdat ze een borreltje teveel op hebben…

Ruimtes voor een borrel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij de borrel? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op