Bel ons via 030 - 60 39 114

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Hippe hapjes en sapjes voor jouw persoonlijke gelegenheid

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Bij een gemiddelde Nederlandse verjaardag komt er altijd wel een schaal met worst en kaas voorbij. Op een feestje mag de bitterbal ook zeker niet worden vergeten. Als je het ons vraagt, mag het allemaal wel wat meer aangekleed. Je drankjes en hapjes op jouw feest, bruiloft of verjaardag hoeven niet altijd exclusief te zijn, maar de presentatie van hapjes en drankjes geven jouw persoonlijke gelegenheid net wat meer sfeer. In deze blog helpen we je op weg met een aantal ideeën voor hippe hapjes en sapjes.

Cake shake

Cake shake

Je ziet ze tegenwoordig dagelijks voorbijkomen in de timeline van menig populair Instagrammer: de cake shake. Wat je je daarbij moet voorstellen? Milkshakes in weckpotjes worden aangevuld met een mini donut, slagroom en decoratie. Hoe meer kleuren, hoe beter. Een overload aan M&M’s, karamelblokjes, popcorn, koekjes, zure matten, schuimpjes en marshmallows bijvoorbeeld. Eigenlijk kun je alles toevoegen wat je lekker lijkt. Hallo caloriebom, maar oh zo lekker!

 

Foodtrucks

Food truck

Niets is leuker voor onze koks om in een foodtruck de laatste hand te leggen aan de gerechten terwijl de gasten erbij staan. Zo kunnen zij direct uitleg geven over de gerechten en wordt het meer dan alleen eten. De foodtruck kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en er kunnen allerlei gerechten in klaargemaakt worden. Van mini risotto met zalm tot aan verse sapjes.

 

Instagram-waardige gin-tonic

Gin-tonic

Wie dacht dat de gin-tonic hype voorbij was, heeft het fout. De gin-tonic wordt al honderden jaren gedronken en ieder jaar wordt het weer in een nieuw jasje gegoten.

Zo kun je een gin-tonic op honderden manieren mixen: met rood fruit en vlierbloesem, een kaneelstokje met sinaasappel, komkommer en peper, rozemarijn en zeezout of verfrissende munt en citroen. Hiermee creëer je een Instagram-waardige-look. Dit kun je natuurlijk ook creëren met andere soorten (alcoholvrije) cocktails.

 

Pull the wall

Pull the wall
De dag of avond is ten einde en het is tijd om te gaan. Geef de gasten iets lekkers mee voor onderweg. Vaak weten de gasten dat een puntzak friet het laatste hapje van de avond is. Een mooie bijkomstigheid, want zo is er een duidelijk einde aan jouw feest. Liever een snack dan een zakje friet? Zet dan de Pull the wall neer bij de uitgang. Hoe leuk is het om zelf je snack uit de muur te trekken?

 

Stikstof surprise

Stikstof surpise
Ben je op zoek naar een “gezonde” snack voor je gasten? Dan is een stikstof surprise wellicht een leuk idee. À la minute kunnen de gasten hun eigen ijsje maken in vloeistof dat -196 °C is. Je prikt met een stokje vers fruit en dompelt dit onder in verschillende dips als chocolade of karamel. Vervolgens doop je het geheel voor enkele seconden in de stikstof, waardoor je een mini fruitijsje krijgt. Leuk om te doen en lekker om op te eten!

 

Tonijnlolly

Tonijnlolly

Naast iets zoets, is iets hartigs ook altijd lekker. Hoe origineel is deze tonijnlolly? Het smaakt niet alleen overheerlijk maar het ziet er ook nog eens superfancy uit. Je kunt ook kiezen voor een zalm variant met limoenkaviaar en een toefje wasabimayonaise. Om het helemaal af te maken kun je ook een vegetarische variant serveren.