Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Waar proost jij op?

Wat je ook te vieren hebt, we zorgen dat jij en je gasten tijdens de borrel in de watten worden gelegd. Je hoeft je bij ons nergens zorgen over te maken, behalve over wanneer je het volgende slokje neemt. We hebben voor iedere smaak een invulling. Zowel op onze drankenkaart als in ons culinaire aanbod. Onze chef-kok Robbert zorgt graag voor verschillende borrelhapjes of een walking dinner. Samen zorgen we ervoor dat jouw borrel er één voor in de boeken wordt.

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Service
9 Contact

Bruiloft Joy en Vincent

"Op vrijdag 19 april 2019 zijn wij getrouwd bij Green Village en het was in 1 woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft Maxime ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

10 Service
10 Culinair

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag hebben wij een verjaardagsfeest gevierd. Het was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden drankjes geschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum familie Romijn

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening van zeer hoge kwaliteit

8 Ruimtes
8 Culinair
8 Service

Bruiloft Lody en Mary

"Een geweldige, leuke, gezellige en mooie plek waar je met veel enthousiasme wordt geholpen."

Specificaties

Borrel met 10 tot 300 gasten
Live muziek mogelijk
Diverse audiovisuele middelen
Geen sluitingstijd
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Uitgebreide wijnkaart
Full service locatie
Gratis parkeren
Centraal gelegen
Boerderijhond inbegrepen
Sfeervolle tuin

Borrel organiseren nabij Utrecht

De hapjes en drankjes kunnen nog zo lekker zijn, de ruimte waarin je borrelt is minstens zo belangrijk voor de totale beleving. Bij Green Village denken we dan ook goed na over de setting. Voor iedere gelegenheid hebben we een sfeervolle optie. Ontdek onze moderne Winebar, het kroeggevoel van het Koetshuis of de glazen Orangerie met 360 graden uitzicht op de tuin.

Bij Green Village proost je in een sfeervolle en rustieke omgeving met je familie en vrienden. Green Village ligt centraal gelegen in het land met de A2, A12 en A27 om de hoek. De auto parkeer je gratis voor deur. In een mum van tijd ben je op de snelweg. Komen jouw gasten met het openbaar vervoer? Geen probleem, met de tram ben je binnen 16 minuten vanaf Utrecht Centraal bij Green Village.

Ruimtes voor een borrel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw borrel? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op