Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Genieten zonder zorgen

Bij de planning van een feest komt vaak behoorlijk wat kijken. Wat trek je aan, wie nodig je uit en wat voor lekkers schotel je jouw gasten voor? Wij willen graag dat je aan zo min mogelijk zaken hoeft te denken en nemen dus met plezier zoveel mogelijk uit handen.

Van de culinaire invulling tot aan de decoratie. Van de muziek tot aan een oppasservice voor de kids. We denken graag met je mee en maken het mogelijk zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw feest. Zo hoef jij alleen nog maar te beslissen of je nu die bruine of die zwarte schoenen aan doet.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Culinair

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag hebben wij een verjaardagsfeest gevierd. Het was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden drankjes geschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum familie Romijn

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening van zeer hoge kwaliteit

8 Service
9 Contact

Bruiloft Joy en Vincent

"Op vrijdag 19 april 2019 zijn wij getrouwd bij Green Village en het was in 1 woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft Maxime ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

Specificaties

Tot wel 250 dinergasten
Tot wel 300 feestgasten
Full service locatie
Live muziek mogelijk
Geen sluitingstijd
Grote tuin en diverse terrassen
Flexibel in te delen ruimtes
Eigen keukenteam
In house catering
Uitgebreide wijnkaart
Gratis parkeren
Centraal gelegen

Een feest met een ‘goed weer garantie’

Wil je graag een feest geven in de tuin op een mooie zomeravond? Dat kan natuurlijk. Wanneer het weer even tegenzit, beleef je bij Green Village alsnog het buitengevoel. In onze glazen Orangerie heb je een 360 graden view op de tuin en de sterrenhemel.

Of je jouw feest nu binnen of buiten viert: ons team zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Chef-kok Robbert bepaalt graag samen met jou een passende culinaire invulling en onze hospitality-toppers leggen jou en je gasten de hele dag of avond in de watten met drankjes en hapjes. Dat is pas genieten!

Ruimtes voor jouw feest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw feest? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op