Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

80 m2 oppervlakte
80 feestgasten
50 dinergasten
Flexibel in te delen ruimte
Gratis parkeren
Centraal gelegen
Geen sluitingstijd
BOSE geluidssysteem
Live muziek mogelijk
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart

Verjaardags- of jubileumfeest waarbij alles klopt

Voor jouw verjaardags- of jubileumfeest tot 80 feestgasten is onze Feestzaal II de perfecte ruimte. De ruimte beschikt over een BOSE geluidssysteem en is flexibel in te richten. Wil je een live band of een DJ op jouw feest? Geen probleem, dan zetten we het podium voor jullie klaar! We willen ervoor zorgen dat alles klopt!

Is het mooi weer? Dan kunnen we het aangrenzende terras betrekken bij de ruimte. Alles is mogelijk en het team van Green Village staat voor je klaar. Ook voor de culinaire invulling natuurlijk. Chef-kok Robbert bereidt samen met zijn keukenteam de lekkerste hapjes en onze bedieningsmedewerkers voorzien jouw gasten steeds van een vers drankje in hun hand.

Heb je toch wat meer gasten? Geen nood. In Feestzaal I kun je tot wel 180 feestgasten verwelkomen. Wil je het nog groter aanpakken? Dan toveren wij beide feestzalen om tot de Grote Zaal en kunnen er maar liefst 300 gasten komen dansen!