Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

140 m2 oppervlakte
180 feestgasten
80 dinergasten
Flexibel in te delen ruimte
Eigen buitenterras
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Eigen keukenteam
Live muziek mogelijk
BOSE geluidssysteem

Volledig nieuwe feestzaal voor een onvergetelijke avond

Of je nu een groot verjaardags- of jubileumfeest wil vieren of de feestavond van je bruiloft tot een onvergetelijke avond wil maken: in Green Village 3 verzorgen we het graag. De zaal is in het voorjaar van 2018 aan de oude boerderij gebouwd en beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van licht en geluid, zoals een BOSE geluidssysteem en prachtige projectie.

De zaal beschikt daarnaast over een grote bar met een uitgebreid drankenaanbod en een eigen buitenterras. Qua inrichting is alles mogelijk. Wil jij een foodtruck, live band of een DJ op een groot podium? Het team van Green Village zet het voor je klaar.

Alvast even rondkijken in de Green Village 3?

Green Village 3 is geschikt voor feesten of borrels tot 180 gasten. Heb je een gastenaantal tot 300 personen? Dan toveren we de zaal gewoon groter tot combinatiezaal Green Village 3 & 4.

Wat onze gasten zeggen over ons

9 Culinair
9 Service
10 Bereikbaarheid

Bruiloft Martijn en Ellen

"Green Village is een moderne en huiselijke trouwlocatie. Het meest vriendelijke personeel zorgt ervoor dat er niets ontbreekt gedurende de gehele dag. Ze hebben er mede voor gezorgd dat het voor ons een zeer bijzondere en onvergetelijke dag is geworden."

10 Service
8 Culinair
9 Bereikbaarheid

Jubileum Familie van Vliet

"Wij hebben al zoveel feesten bij jullie mogen ervaren, dat wij het blijven doen! Het personeel is super enthousiast, beleeft en sympathiek. Ze denken overal aan. Op het moment dat wij daar een feest laten organiseren, is het van top tot teen geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, dat doen zij al voor jou zodat je zelf kan blijven genieten. Mijn familie, vrienden en kennissen zijn ALTIJD giga enthousiast. Dat is ook de reden dat ik iedereen adviseer om bij Green Village feesten te organiseren. Dit omdat het zeker TOP kwaliteit is met ervaren mensen! Dank jullie GREEN VILLAGE! Op naar het volgende feest."

10 Culinair
10 Service
10 Ruimtes

Bruiloft Mariëlle en Dobias

"Wat een fantastische locatie! Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld!"

10 Culinair
9 Ruimtes
9 Service

Feest Annet en Ronald

"Perfecte locatie, uiterst attente bediening en hoge culinaire kwaliteit"

10 Ruimtes
9 Service
9 Culinair

Verjaardag Ton

"Ter ere van de 75e verjaardag van mijn vader hebben we genoten van een top georganiseerd feest in de prachtige Orangerie van Green Village. De service was uitstekend en het zonnige terras, de hapjes en drankjes werden stijlvol gepresenteerd. Zeer de moeite waard!"