Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

220 m2 oppervlakte
300 feestgasten
190 dinergasten
Flexibel in te delen ruimte
Eigen buitenterras
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd
Centraal gelegen
Uitgebreide drankenkaart
Eigen keukenteam
Live muziek mogelijk
BOSE geluidssysteem

Een groots feest verdient grootse aandacht

Of het nu gaat om een bruiloftsfeest of een groot jubileum- of verjaardagsfeest: op jouw feest wil je optimaal genieten. Daarom legt ons enthousiaste team jou en je gasten met plezier in de watten. Onze eigen keukenbrigade verzorgt de culinaire invulling van jouw feestavond en voor een breed aanbod aan dranken kunnen jij en je gasten terecht aan de lange, moderne bar.

Alvast even rondkijken in de Green Village 3 & 4?

Hoe wil jij dat jouw feest eruit komt te zien? We denken graag met je mee over hoe we de ruimte optimaal in kunnen richten. Combinatiezaal Green Village 3 & 4 is standaard voorzien van twee full HD 98 inch schermen en een BOSE geluidssysteem. Wil je graag een live band of DJ op jouw feest? Geen probleem. Dansen tot in de late uurtjes kan bij ons gewoon. Wij hebben namelijk geen sluitingstijd!

Heb je een kleiner gastenaantal? Dan kunnen we de grote zaal ook splitsen naar de kleinere Green Village 3 (tot 180 feestgasten).

Wat onze gasten zeggen over ons

8 Service
9 Contact

Bruiloft Joy en Vincent

"Op vrijdag 19 april 2019 zijn wij getrouwd bij Green Village en het was in 1 woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft Maxime ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

8 Ruimtes
8 Culinair
8 Service

Bruiloft Lody en Mary

"Een geweldige, leuke, gezellige en mooie plek waar je met veel enthousiasme wordt geholpen."

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum familie Romijn

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening van zeer hoge kwaliteit

10 Service
10 Culinair

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag hebben wij een verjaardagsfeest gevierd. Het was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden drankjes geschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.