Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Genieten in een sfeervolle setting

Bij Green Village beschikken we over verschillende unieke ruimtes voor jouw jubileum. Deze ruimtes hebben ieder een andere uitstraling waardoor er altijd een passende optie is. Wat denk je bijvoorbeeld van de authentieke bruine kroeg in het Koetshuis, de Orangerie met 360 graden view over de tuin of de stijlvolle Winebar voor een intieme borrel?

Met onze uitgebreide kaart en een ruim drankenaanbod genieten al jouw gasten. Je hebt keuze uit verschillende arrangementen voor jouw jubileum. Ons keukenteam is voortdurend op zoek naar nieuwe culinaire hoogstandjes. Heb je al iets in gedachten? Onze chef-kok Robbert en zijn team geven graag invulling aan jouw wensen. ‘Dat staat niet op het menu’ kennen we niet bij Green Village.

Specificaties

Full service locatie
Meedenken over de invulling
Eigen keukenteam
Ervaren team eventprofessionals
Uitgebreide drankenkaart
Diverse arrangementen
Diverse audiovisuele middelen
Live muziek mogelijk
Geen sluitingstijd
Sfeervolle tuin
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Jubileum vieren nabij Utrecht

Green Village ligt centraal in het land met diverse uitvalswegen om de hoek. De auto parkeer je voor de deur op onze gratis parkeerplaatsen. In een mum van tijd ben je op de snelweg of stap je op de tram richting Utrecht Centraal. Het rustige gevoel van een landelijke omgeving, met de voordelen en bereikbaarheid van de Randstad.

Samen met jou kijken we naar de invulling van het jubileum zodat we er een succes van kunnen maken. Ons enthousiaste team legt jouw gasten gedurende het feest in de watten en zorgt dat zij met een lach naar huis gaan. Dat is pas echt genieten!

Ruimtes voor jouw jubileum

Iets anders?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken.

Neem direct contact op