Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Genieten in een sfeervolle setting

Bij Green Village beschikken we over verschillende unieke ruimtes voor jouw jubileum. Deze ruimtes hebben ieder een andere uitstraling waardoor er altijd een passende optie is. Wat denk je bijvoorbeeld van de authentieke bruine kroeg in het Koetshuis, de Orangerie met 360 graden view over de tuin of de stijlvolle Winebar voor een intieme borrel?

Met onze uitgebreide kaart en een ruim drankenaanbod genieten al jouw gasten. Je hebt keuze uit verschillende arrangementen voor jouw jubileum. Ons keukenteam is voortdurend op zoek naar nieuwe culinaire hoogstandjes. Heb je al iets in gedachten? Onze chef-kok Robbert en zijn team geven graag invulling aan jouw wensen. ‘Dat staat niet op het menu’ kennen we niet bij Green Village.

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum familie Romijn

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening van zeer hoge kwaliteit

8 Service
9 Contact

Bruiloft Joy en Vincent

"Op vrijdag 19 april 2019 zijn wij getrouwd bij Green Village en het was in 1 woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft Maxime ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

10 Service
10 Culinair

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag hebben wij een verjaardagsfeest gevierd. Het was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden drankjes geschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

Specificaties

Full service locatie
Meedenken over de invulling
Eigen keukenteam
Ervaren team eventprofessionals
Uitgebreide drankenkaart
Diverse arrangementen
Diverse audiovisuele middelen
Live muziek mogelijk
Geen sluitingstijd
Sfeervolle tuin
Centraal gelegen
Gratis parkeren

Jubileum vieren nabij Utrecht

Green Village ligt centraal in het land met diverse uitvalswegen om de hoek. De auto parkeer je voor de deur op onze gratis parkeerplaatsen. In een mum van tijd ben je op de snelweg of stap je op de tram richting Utrecht Centraal. Het rustige gevoel van een landelijke omgeving, met de voordelen en bereikbaarheid van de Randstad.

Samen met jou kijken we naar de invulling van het jubileum zodat we er een succes van kunnen maken. Ons enthousiaste team legt jouw gasten gedurende het feest in de watten en zorgt dat zij met een lach naar huis gaan. Dat is pas echt genieten!

Ruimtes voor jouw jubileum

Iets anders?

Bij Green Village is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken.

Neem direct contact op