Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

70 m2 oppervlakte
60 daggasten
80 feestgasten
Gratis wifi-verbinding
Boerderijdieren inbegrepen
Diverse audiovisuele middelen
Full service locatie
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Aangrenzend terras

Jouw landelijke bruiloft naar jouw wens

Koetshuis 2 leent zich goed voor een landelijke bruiloft, feest, diner of borrel. Wat jouw gelegenheid ook is, wij verzorgen het graag tot in de puntjes. Van de ontvangst van de gasten tot de culinaire invulling. We willen er graag samen met jou voor zorgen dat jouw persoonlijke gelegenheid helemaal naar jouw wensen is. Regel jij de gasten? Dan regelen wij de rest.

Alvast even rondkijken in de Koetshuis 2?

Koetshuis 2 bestaat uit een ruime zaal van 70 m2 oppervlakte en is voorzien van een goede licht- en geluidsinstallatie. Wil jij of één van je gasten graag wat foto’s laten zien bijvoorbeeld tijdens het diner? Geen probleem! Ons team zet de benodigdheden voor je klaar. Leuke bonus: Koetshuis 2 grenst aan de authentieke, bruine Kroeg. Zo kun je met de laatste gasten nog een afzakkertje drinken in de kroeg!

Wat onze gasten zeggen over ons

10 Service
10 Ruimtes
10 Bereikbaarheid

Jubileum familie Romijn

Wij hebben een zeer geslaagd 50-jarig huwelijksfeest gevierd. De accommodatie was geweldig, de receptie, het diner en de bediening van zeer hoge kwaliteit

10 Service
10 Culinair

Verjaardagsfeest

Afgelopen zaterdag hebben wij een verjaardagsfeest gevierd. Het was grandioos! De bediening was vriendelijk, niets was te veel. Voortdurend werden drankjes geschonken en de hapjes waren goed van kwaliteit en ook in overvloed. De accommodatie is in één woord prachtig! Wij kregen ook veel complimenten van de gasten, dus een dikke tien voor jullie! Zeker een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft.

8 Service
9 Contact

Bruiloft Joy en Vincent

"Op vrijdag 19 april 2019 zijn wij getrouwd bij Green Village en het was in 1 woord: GEWELDIG! In de aanloop naar onze grote dag heeft Maxime ons supergoed geholpen en op de dag zelf stond ook het personeel voor ons en de gasten klaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt nogmaals ;-)"

8 Ruimtes
8 Culinair
8 Service

Bruiloft Lody en Mary

"Een geweldige, leuke, gezellige en mooie plek waar je met veel enthousiasme wordt geholpen."