Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Faciliteiten

160 m2 oppervlakte
Capaciteit tot 200 feestgasten
150 personen ceremonie
Tot 140 dinergasten
Mooi weer garantie
Diverse audiovisuele middelen
Diverse arrangementen
Eigen keukenteam
Full service locatie
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Geen sluitingstijd

De Orangerie met een wow-effect

De Orangerie is een bijzondere locatie met een wow-effect waarmee jouw persoonlijke gelegenheid helemaal speciaal wordt. In de Orangerie kun je namelijk het gehele jaar door genieten van het buitengevoel zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het Nederlandse weer. In de zomer is het er heerlijk koel en in de winter lekker warm. Verder is de ruimte voorzien van de nieuwste technologieën op audiovisueel gebied.

Tijdens een receptie, borrel of feest kunnen wij tot wel 200 gasten verwelkomen. Voor een sfeervol sit-down dinner tijdens de schemering biedt de ruimte plek tot 140 personen. Zie jij jezelf wel trouwen in de Orangerie? Dat kan ook! Voor jouw bruiloft toveren we de ruimte geheel om in een top trouwlocatie tot wel 147 gasten in een ceremonie-opstelling.

Bij mooi weer kunnen jouw gasten op het terras ontvangen worden. Zit het weer toch even tegen? Geen probleem. Dan ontvangen we jouw gasten in de aangrenzende ontvangstruimte Green Village 2