Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Specificaties

Trouw-, receptie-, en feestlocatie
Capaciteit tot 300 feestgasten
Capaciteit tot 190 dinergasten
Full service locatie
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Flexibel in te delen ruimtes
Live muziek mogelijk
Sfeervolle tuin
Centraal gelegen
Eigen parkeerterrein

Centraal gelegen, midden in het groen

Ontsnappen aan de drukte van de Randstad, maar wel profiteren van de centrale ligging en goede bereikbaarheid? Dan ben je bij Green Village aan het juiste adres. Green Village ligt midden in het groen, maar toch dichtbij de diverse snelwegen en het OV. Jij en je gasten genieten van een rustige, landelijke omgeving en de reistijd blijft beperkt.

Green Village is centraal gelegen te midden van de A2, A12 en A27. Ook met het OV is Green Village gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 15 minuten bij Green Village vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, is het nog maar een korte wandeling van 3 minuten naar Green Village.

Green Village blijft in ontwikkeling

Het begin van 2018 stond voor Green Village in het teken van vernieuwing. Een nieuw jaar, een nieuwe locatie! De oude boerderij is volledig verbouwd en uitgebreid met een grote zaal en een unieke Orangerie. We hebben zodoende ruimtes gecreƫerd die altijd passen bij jouw persoonlijke gelegenheid. Of je nu wilt borrelen met 10 van je beste vrienden of wilt trouwen in gezelschap van 100 daggasten en wilt feesten met 250 gasten. Het kan allemaal.

Lees verder...

Werken bij Green Village

Bij Green Village doen we het graag net even anders. Dat zie je terug in onze ruimtes, dienstverlening en culinaire invulling, maar ook in ons team. Denk jij dat je hierbij past? Check dan de vacatures of stuur een open sollicitatie.

Naar de vacatures

Nieuws