Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Green Village als locatie voor jouw persoonlijke gelegenheid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ga naar het contactformulier of bel 030 - 60 39 114

Een intiem feestje of een spectaculaire party?

Nippen aan cocktails, champagne ontpoppen of genieten van heerlijke hapjes? Met ons uitgebreide drankenaanbod en een verrassende culinaire line-up voorzien wij jou en je gasten overal in. Vier je jouw verjaardagsfeest liever in intiem gezelschap tijdens een high tea of een borrel? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn: we stellen in overleg de ultieme invulling van je feest samen. Ons doel is om jou een verjaardag te bezorgen die je niet snel zult vergeten.

Specificaties

Capaciteit tot 300 feestgasten
Capaciteit tot 150 dinergasten
Eigen keukenteam
Diverse arrangementen
Uitgebreide drankenkaart
Live muziek mogelijk
Diverse audiovisuele middelen
Geen sluitingstijd
Centraal gelegen
Gratis parkeren
Sfeervolle tuin
Boerderijhond inbegrepen

Diverse ruimtes voor je verjaardagsfeest

In welke stijl wil jij jouw verjaardagsfeest vieren? We beschikken over meerdere soorten ruimtes. Wat denk je van proosten in een bruine kroeg of koffie drinken voor de open haard in het Koetshuis? Of vier jouw feest in één van onze feestzalen.

Op een feestje wordt vaak menig drankje gedronken. Je gasten zullen je dan ook dankbaar zijn dat de feestlocatie goed te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast parkeer je bij Green Village gewoon gratis voor de deur.

Ruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Green Village heeft verschillende ruimtes. Benieuwd naar welke ruimte het best past bij jouw verjaardag? We vertellen je er graag meer over.

Neem direct contact op